[ ]   [ ]   [ ]                        [ ]      [ ]   [ ]

Radio Paradise Comments - miamizsun - Jul 31, 2021 - 6:20am
 
Great Old Songs You Rarely Hear Anymore - sirdroseph - Jul 31, 2021 - 4:33am
 
Back to the 70's - sirdroseph - Jul 31, 2021 - 4:26am
 
COVID-19 - sirdroseph - Jul 31, 2021 - 4:07am
 
That's good advice - sirdroseph - Jul 31, 2021 - 3:41am
 
Sweet horrible irony. - sirdroseph - Jul 31, 2021 - 3:32am
 
Get the Quote - sirdroseph - Jul 31, 2021 - 3:23am
 
Things You Thought Today - the_jake - Jul 30, 2021 - 9:17pm
 
Trump - haresfur - Jul 30, 2021 - 9:00pm
 
Talk Behind Their Backs Forum - winter - Jul 30, 2021 - 8:26pm
 
Baseball, anyone? - steeler - Jul 30, 2021 - 5:18pm
 
Bug Reports & Feature Requests - halogen - Jul 30, 2021 - 2:22pm
 
New Music - sirdroseph - Jul 30, 2021 - 1:20pm
 
• • • The Once-a-Day • • •  - sirdroseph - Jul 30, 2021 - 9:42am
 
The Obituary Page - GeneP59 - Jul 30, 2021 - 9:39am
 
What is the meaning of this? - Proclivities - Jul 30, 2021 - 7:34am
 
Health Care - miamizsun - Jul 30, 2021 - 6:55am
 
TV shows you watch - maryte - Jul 30, 2021 - 6:35am
 
Automotive Lust - NoEnzLefttoSplit - Jul 30, 2021 - 6:21am
 
The Rpeeps Favorite Guitarists Thread - sirdroseph - Jul 30, 2021 - 4:49am
 
ISO Android app usage guide - kbs - Jul 30, 2021 - 3:45am
 
Little known information...maybe even facts - haresfur - Jul 30, 2021 - 2:20am
 
Surfing! - whatshisname - Jul 29, 2021 - 11:14pm
 
Counting with Pictures - ScottN - Jul 29, 2021 - 7:28pm
 
Zappa - black321 - Jul 29, 2021 - 1:56pm
 
Environment - R_P - Jul 29, 2021 - 1:40pm
 
All Dogs Go To Heaven - Dog Pix - black321 - Jul 29, 2021 - 12:46pm
 
Race in America - R_P - Jul 29, 2021 - 11:46am
 
Hot Dog... it's Summer! - Proclivities - Jul 29, 2021 - 10:54am
 
Music documentaries - Ohmsen - Jul 29, 2021 - 10:02am
 
Capitalism and Consumerism... now what? - black321 - Jul 29, 2021 - 8:47am
 
Philosophy (Meaty Metaphysical Munchables!) - sirdroseph - Jul 29, 2021 - 7:57am
 
Derplahoma! - ScottFromWyoming - Jul 28, 2021 - 10:39pm
 
RightWingNutZ - Red_Dragon - Jul 28, 2021 - 6:11pm
 
The Military Industrial Complex - westslope - Jul 28, 2021 - 5:36pm
 
Celebrity Deaths - _Bruce_ - Jul 28, 2021 - 3:51pm
 
Tech & Science - Red_Dragon - Jul 28, 2021 - 3:42pm
 
What did you have for lunch? - oldviolin - Jul 28, 2021 - 1:32pm
 
Live Music - R_P - Jul 28, 2021 - 12:42pm
 
~ Have a good joke you can post? ~ - oldviolin - Jul 28, 2021 - 8:27am
 
how do you feel right now? - Antigone - Jul 28, 2021 - 8:22am
 
Today in History - ColdMiser - Jul 28, 2021 - 6:51am
 
The Chomsky / Zinn Reader - rhahl - Jul 28, 2021 - 6:32am
 
Poetry Forum - ScottN - Jul 28, 2021 - 6:09am
 
Living in America - NoEnzLefttoSplit - Jul 27, 2021 - 11:04pm
 
• • • BRING OUT YOUR DEAD • • •  - oldviolin - Jul 27, 2021 - 8:35pm
 
Photos you have taken of your walks or hikes. - KurtfromLaQuinta - Jul 27, 2021 - 4:47pm
 
HALF A WORLD - Ohmsen - Jul 27, 2021 - 3:48pm
 
I swing therefore I am. - rhahl - Jul 27, 2021 - 12:46pm
 
Beer - the_jake - Jul 27, 2021 - 10:29am
 
Olympics - Is anybody interested - sirdroseph - Jul 27, 2021 - 9:10am
 
MQA Stream Coming to BLUOS - Cebolla - Jul 27, 2021 - 9:00am
 
Mixtape Culture Club - KurtfromLaQuinta - Jul 26, 2021 - 9:23pm
 
One Reason I Don't Trust the Police - Red_Dragon - Jul 26, 2021 - 7:54pm
 
KUDOS for BillG - kenmo - Jul 26, 2021 - 4:34pm
 
Climate Change - Red_Dragon - Jul 26, 2021 - 3:48pm
 
Gotta Get Your Drink On - haresfur - Jul 25, 2021 - 8:14pm
 
Fake News*  ?  ! - R_P - Jul 25, 2021 - 5:04pm
 
Lyrics that strike a chord today... - Steely_D - Jul 25, 2021 - 2:40pm
 
Nobel Prize Literature - rhahl - Jul 25, 2021 - 2:36pm
 
Comics! - KurtfromLaQuinta - Jul 25, 2021 - 2:01pm
 
Name My Band - oldviolin - Jul 25, 2021 - 11:40am
 
It's fine - rhahl - Jul 25, 2021 - 9:34am
 
Property rights and violence in the USA - westslope - Jul 25, 2021 - 9:27am
 
• • •  What's For Dinner ? • • •  - Antigone - Jul 25, 2021 - 4:32am
 
Bob Dylan - Steely_D - Jul 24, 2021 - 10:58pm
 
Outstanding Covers - Steely_D - Jul 24, 2021 - 10:41pm
 
The Future is here! - Red_Dragon - Jul 24, 2021 - 4:58pm
 
DQ (as in 'Daily Quote') - Manbird - Jul 24, 2021 - 2:40pm
 
Getting disconnected/paused at bumper time - coding_to_music - Jul 24, 2021 - 11:41am
 
Drones - Prodigal_SOB - Jul 24, 2021 - 11:37am
 
Webcasting rates going up again cry - kenmo - Jul 24, 2021 - 9:56am
 
punk? hip-hop? metal? noise? garage? - sirdroseph - Jul 24, 2021 - 6:14am
 
The War On You - sirdroseph - Jul 24, 2021 - 5:25am
 
Media Bias - sirdroseph - Jul 24, 2021 - 5:16am
 
Index » Internet/Computer » Streaming/Media » RP App for Android Page: 1, 2, 3 ... 18, 19, 20  Next
Post to this Topic
krilok

krilok Avatar

Location: Las Palmas, Spain.
Gender: Male


Posted: Jun 25, 2021 - 12:37pm

 jarro wrote:


Was able to reproduce this,  we'll get a fix out in a future update.  Thanks for the feedback.


Thank you for looking into it... 😉 
jarro

jarro Avatar

Location: #guads
Gender: Male


Posted: Jun 23, 2021 - 11:51am

 krilok wrote:

I've been using the RP Android app for many years now, and very recently upgraded my phone to Android 11.  The app works fine and as it should, but I cant' seem to figure out why while within the app itself album art corresponds to the currently playing track, but outside the app (like on the notification shade controls and on the lock screen) album art is always one track behind from what is actually playing.

Hope I can clarify it this way:

Say I launch the app and track 'X' starts playing; when it's over and track 'Y' kicks in, even though within the app track 'Y's' album art is being displayed correctly, on the notification shade and lock screen album 'X's' artwork still persists throughout the whole of track 'Y'. 

Once 'Y' is over and track 'Z' starts playing, within the app album art will update to 'Z's' album art, but outside, track 'Y's' artwork will now be showing, and so on an so forth. Only if I stop playback will the artwork update to the correct one on the notification shade or lock screen...

I don't find this behaviour on the other music apps I've tried on Android 11, and album art is constantly updated both on the apps and on the notification shade controls, so I guess it could maybe be an issue with the way the app receives and handles track metadata?

It's not really a big deal, since the music is what's important and the app otherwise works with no hiccups, but was wondering if anyone's got a similar issue, and if the developer's could maybe look into it sometime.

Thanks is andvance!



Was able to reproduce this,  we'll get a fix out in a future update.  Thanks for the feedback.
krilok

krilok Avatar

Location: Las Palmas, Spain.
Gender: Male


Posted: Jun 21, 2021 - 8:49am

I've been using the RP Android app for many years now, and very recently upgraded my phone to Android 11.  The app works fine and as it should, but I cant' seem to figure out why while within the app itself album art corresponds to the currently playing track, but outside the app (like on the notification shade controls and on the lock screen) album art is always one track behind from what is actually playing.

Hope I can clarify it this way:

Say I launch the app and track 'X' starts playing; when it's over and track 'Y' kicks in, even though within the app track 'Y's' album art is being displayed correctly, on the notification shade and lock screen album 'X's' artwork still persists throughout the whole of track 'Y'. 

Once 'Y' is over and track 'Z' starts playing, within the app album art will update to 'Z's' album art, but outside, track 'Y's' artwork will now be showing, and so on an so forth. Only if I stop playback will the artwork update to the correct one on the notification shade or lock screen...

I don't find this behaviour on the other music apps I've tried on Android 11, and album art is constantly updated both on the apps and on the notification shade controls, so I guess it could maybe be an issue with the way the app receives and handles track metadata?

It's not really a big deal, since the music is what's important and the app otherwise works with no hiccups, but was wondering if anyone's got a similar issue, and if the developer's could maybe look into it sometime.

Thanks is andvance!
vuke15

vuke15 Avatar



Posted: Feb 16, 2021 - 1:27pm

 vuke15 wrote:
oops forget it my mistake
in the new version there is a new button "enable sleep timer" that was on
and sleep timer itself was set on 25 mins
i guess mystery solved
thanks

thanks jarro
it's a cheap android phone (ht16) and it's sole purpose is playing radio paradise
android 6.0.1
CPU MediaTek MT6580
thanks in advance
jarro wrote:

Hi Will look into that.
What model device do you have if you don't mind my asking?

 vuke15 wrote:
Hello everybody,
after newest update (4.4.15.gp) streaming stops every 30min or so. Wifi is stable, it happens with the phone plugged in or not.
Restart does not help. Does somebody else sees the same thing? Cache autofill is on, one managed channel RP Main mix with length of 2 hours.
Thanks in advance!
 
 

 

vuke15

vuke15 Avatar



Posted: Feb 16, 2021 - 3:00am

thanks jarro
it's a cheap android phone (ht16) and it's sole purpose is playing radio paradise
android 6.0.1
CPU MediaTek MT6580
thanks in advance
jarro wrote:

Hi Will look into that.
What model device do you have if you don't mind my asking?

 vuke15 wrote:
Hello everybody,
after newest update (4.4.15.gp) streaming stops every 30min or so. Wifi is stable, it happens with the phone plugged in or not.
Restart does not help. Does somebody else sees the same thing? Cache autofill is on, one managed channel RP Main mix with length of 2 hours.
Thanks in advance!
 
 

jarro

jarro Avatar

Location: #guads
Gender: Male


Posted: Feb 16, 2021 - 1:56am


Hi Will look into that.
What model device do you have if you don't mind my asking?

 vuke15 wrote:
Hello everybody,
after newest update (4.4.15.gp) streaming stops every 30min or so. Wifi is stable, it happens with the phone plugged in or not.
Restart does not help. Does somebody else sees the same thing? Cache autofill is on, one managed channel RP Main mix with length of 2 hours.
Thanks in advance!
 


vuke15

vuke15 Avatar



Posted: Feb 16, 2021 - 1:11am

Hello everybody,
after newest update (4.4.15.gp) streaming stops every 30min or so. Wifi is stable, it happens with the phone plugged in or not.
Restart does not help. Does somebody else sees the same thing? Cache autofill is on, one managed channel RP Main mix with length of 2 hours.
Thanks in advance!
bevgerry

bevgerry Avatar



Posted: Sep 29, 2020 - 8:29am

OK one more update ;) I removed all extra storage devices usb and sd and restarted RP App and set cache location and now it will download cache blocks and buffer ahead. No clue as to why but it works so I am going to leave it as is. I think I will have enough storage space without the usb and sd.

Jarro thanks for looking into this for me.

Gerry

 bevgerry wrote:

Hi, I wiped the TV box and reinstalled the firmware and now the app will see the cache locations but I can not download cache blocks, either static or auto fill. I am running out of ideas so any suggestions are welcomed.
 bevgerry wrote:

Thanks Jarro,  I have not seen any other posts about this problem so maybe it is something in my settings.  I will reset to defaults or reinstall the firmware in the morning.
I will let you know if it helps.

 jarro wrote:
Thanks  

Haven't been able to reproduce this yet.
But this should be helpful.



 bevgerry wrote:


 bevgerry wrote:
Hi, We us the Android app on a Android TV box and it has worked well until the recent update. Now we can not download cache blocks or add auto fill channels. We can add them but nothing downloads. When I go to check cache location the App closes instantly. We are able to stream so it seems to just be a cache issue and not a connection problem.

Any help would be greatly appreciated.

Thanks,
Gerry
 
I should have mentioned the TV box has Android version 7.1.2. I have cleared the cache and uninstalled the app but on reinstall I get the same behaviour.  I have also formatted the SD card as removable and as onboard storage and also removed the SD card but nothing changed the behaviour.

 


 


 


 


bevgerry

bevgerry Avatar



Posted: Sep 29, 2020 - 7:45am


Hi, I wiped the TV box and reinstalled the firmware and now the app will see the cache locations but I can not download cache blocks, either static or auto fill. I am running out of ideas so any suggestions are welcomed.
 bevgerry wrote:

Thanks Jarro,  I have not seen any other posts about this problem so maybe it is something in my settings.  I will reset to defaults or reinstall the firmware in the morning.
I will let you know if it helps.

 jarro wrote:
Thanks  

Haven't been able to reproduce this yet.
But this should be helpful.



 bevgerry wrote:


 bevgerry wrote:
Hi, We us the Android app on a Android TV box and it has worked well until the recent update. Now we can not download cache blocks or add auto fill channels. We can add them but nothing downloads. When I go to check cache location the App closes instantly. We are able to stream so it seems to just be a cache issue and not a connection problem.

Any help would be greatly appreciated.

Thanks,
Gerry
 
I should have mentioned the TV box has Android version 7.1.2. I have cleared the cache and uninstalled the app but on reinstall I get the same behaviour.  I have also formatted the SD card as removable and as onboard storage and also removed the SD card but nothing changed the behaviour.

 


 


 


bevgerry

bevgerry Avatar



Posted: Sep 28, 2020 - 7:33pm


Thanks Jarro,  I have not seen any other posts about this problem so maybe it is something in my settings.  I will reset to defaults or reinstall the firmware in the morning.
I will let you know if it helps.

 jarro wrote:
Thanks  

Haven't been able to reproduce this yet.
But this should be helpful.



 bevgerry wrote:


 bevgerry wrote:
Hi, We us the Android app on a Android TV box and it has worked well until the recent update. Now we can not download cache blocks or add auto fill channels. We can add them but nothing downloads. When I go to check cache location the App closes instantly. We are able to stream so it seems to just be a cache issue and not a connection problem.

Any help would be greatly appreciated.

Thanks,
Gerry
 
I should have mentioned the TV box has Android version 7.1.2. I have cleared the cache and uninstalled the app but on reinstall I get the same behaviour.  I have also formatted the SD card as removable and as onboard storage and also removed the SD card but nothing changed the behaviour.

 


 


jarro

jarro Avatar

Location: #guads
Gender: Male


Posted: Sep 28, 2020 - 6:09pm

Thanks  

Haven't been able to reproduce this yet.
But this should be helpful.



 bevgerry wrote:


 bevgerry wrote:
Hi, We us the Android app on a Android TV box and it has worked well until the recent update. Now we can not download cache blocks or add auto fill channels. We can add them but nothing downloads. When I go to check cache location the App closes instantly. We are able to stream so it seems to just be a cache issue and not a connection problem.

Any help would be greatly appreciated.

Thanks,
Gerry
 
I should have mentioned the TV box has Android version 7.1.2. I have cleared the cache and uninstalled the app but on reinstall I get the same behaviour.  I have also formatted the SD card as removable and as onboard storage and also removed the SD card but nothing changed the behaviour.

 


bevgerry

bevgerry Avatar



Posted: Sep 28, 2020 - 12:49pm



 bevgerry wrote:
Hi, We us the Android app on a Android TV box and it has worked well until the recent update. Now we can not download cache blocks or add auto fill channels. We can add them but nothing downloads. When I go to check cache location the App closes instantly. We are able to stream so it seems to just be a cache issue and not a connection problem.

Any help would be greatly appreciated.

Thanks,
Gerry
 
I should have mentioned the TV box has Android version 7.1.2. I have cleared the cache and uninstalled the app but on reinstall I get the same behaviour.  I have also formatted the SD card as removable and as onboard storage and also removed the SD card but nothing changed the behaviour.

bevgerry

bevgerry Avatar



Posted: Sep 28, 2020 - 8:52am

Hi, We us the Android app on a Android TV box and it has worked well until the recent update. Now we can not download cache blocks or add auto fill channels. We can add them but nothing downloads. When I go to check cache location the App closes instantly. We are able to stream so it seems to just be a cache issue and not a connection problem.

Any help would be greatly appreciated.

Thanks,
Gerry
jarro

jarro Avatar

Location: #guads
Gender: Male


Posted: May 20, 2020 - 10:30pm

It's stopping due to a network error.  But it does  give up fairly easily  to avoid draining phone batteries. 

But there is another feature that may work in the background.  ( It's  designed to fill the cache  while the device is plugged in  so is more aggressive about retries )
Not sure if it will think the head unit is plugged in.    My understanding is they stay on  for a couple of hours after the ignition is turned off.
The hope is it will  have a couple of hours to  refill an offline channel  when you park the car at night.

Can try that via.  Settings -> Cache Options -> Cache Autofill  ->  Add Channel

We may need to add a setting here to bypass the  battery protection stuff depending on their behavior.





 thutchis wrote:
I have installed the RP App for Android on my newly installed ATOTO A6 Pro receiver (Android car head running Android 6) and It works great with Radio Paradise.  I can stream over Wi-Fi just fine, no problems.  However, when I "ADD BLOCK" to cache some music it works for only about 8-10 songs and then stop and changes to "Resume Download".  So this is really annoying, I can't download a significant amount of cache time without pressing "Resume Download" over and over.  YES, I have a good solid wifi Internet connection.  I can watch minutes and minutes of streaming YouTube videos without interruption.  Any help is appreciated.
 


thutchis

thutchis Avatar

Location: Pilot Rock, Oregon
Gender: Male


Posted: May 20, 2020 - 1:37pm

I have installed the RP App for Android on my newly installed ATOTO A6 Pro receiver (Android car head running Android 6) and It works great with Radio Paradise.  I can stream over Wi-Fi just fine, no problems.  However, when I "ADD BLOCK" to cache some music it works for only about 8-10 songs and then stop and changes to "Resume Download".  So this is really annoying, I can't download a significant amount of cache time without pressing "Resume Download" over and over.  YES, I have a good solid wifi Internet connection.  I can watch minutes and minutes of streaming YouTube videos without interruption.  Any help is appreciated.
rtrt

rtrt Avatar



Posted: Jan 12, 2020 - 12:15pm

Thank you-100% it is!
For clarity I wasn't referring to the Google home app volume - the one with the circular control -meant the HD8 physical volume buttons.

 jarro wrote:
Yeah that is generally how it works.   There will be a  volume for casting that is more for convenience.   You'll want it set to 100 then use the volume on the amplifier/tv.    

 rtrt wrote:
Confirm mirroring is supported on my v7 Amazon HD8 - great news thanks for the pointer! Using it now in fact.

One thing that caught me out was that the volume level was much lower than casting from the app as usual.

It took me a while to realise that the tablet volume level was impacting on what was mirrored.

Normally I'd never run anything at full volume as it tends to distort the audio due to amp performance.

I can't hear anything like that, presumably because the mirrored audio is completely digital all the way to the Chromecast - does that make sense?

 jarro wrote:
Support can depend on phone model as well.   The  option will be  in the home app you used to originally setup the chromcast device.  If it's supported.

 rtrt wrote:

Thank you for quick follow up.

Can I check as I'm not familiar with screen mirroring - maybe it's not available on my Chromecast Audio variant? 

 jarro wrote:
It's one of those things that came up but didn't make it into the release.

You can get around it though with  chromecasts screen mirroring  feature.
Just mirror the phone   while playing from cache.

 rtrt wrote:
Playing around with casting and can only cast the live stream.

When I try to cast a block stored locally on my Amazon hd8, the audio switches to local playback with no interaction from me.

Seems like I should be able to cast any/all audio - no?
 


 


 


 


 


 


jarro

jarro Avatar

Location: #guads
Gender: Male


Posted: Jan 12, 2020 - 11:30am

Yeah that is generally how it works.   There will be a  volume for casting that is more for convenience.   You'll want it set to 100 then use the volume on the amplifier/tv.    

 rtrt wrote:
Confirm mirroring is supported on my v7 Amazon HD8 - great news thanks for the pointer! Using it now in fact.

One thing that caught me out was that the volume level was much lower than casting from the app as usual.

It took me a while to realise that the tablet volume level was impacting on what was mirrored.

Normally I'd never run anything at full volume as it tends to distort the audio due to amp performance.

I can't hear anything like that, presumably because the mirrored audio is completely digital all the way to the Chromecast - does that make sense?

 jarro wrote:
Support can depend on phone model as well.   The  option will be  in the home app you used to originally setup the chromcast device.  If it's supported.

 rtrt wrote:

Thank you for quick follow up.

Can I check as I'm not familiar with screen mirroring - maybe it's not available on my Chromecast Audio variant? 

 jarro wrote:
It's one of those things that came up but didn't make it into the release.

You can get around it though with  chromecasts screen mirroring  feature.
Just mirror the phone   while playing from cache.

 rtrt wrote:
Playing around with casting and can only cast the live stream.

When I try to cast a block stored locally on my Amazon hd8, the audio switches to local playback with no interaction from me.

Seems like I should be able to cast any/all audio - no?
 


 


 


 


 


rtrt

rtrt Avatar



Posted: Jan 12, 2020 - 10:24am

Confirm mirroring is supported on my v7 Amazon HD8 - great news thanks for the pointer! Using it now in fact.

One thing that caught me out was that the volume level was much lower than casting from the app as usual.

It took me a while to realise that the tablet volume level was impacting on what was mirrored.

Normally I'd never run anything at full volume as it tends to distort the audio due to amp performance.

I can't hear anything like that, presumably because the mirrored audio is completely digital all the way to the Chromecast - does that make sense?

 jarro wrote:
Support can depend on phone model as well.   The  option will be  in the home app you used to originally setup the chromcast device.  If it's supported.

 rtrt wrote:

Thank you for quick follow up.

Can I check as I'm not familiar with screen mirroring - maybe it's not available on my Chromecast Audio variant? 

 jarro wrote:
It's one of those things that came up but didn't make it into the release.

You can get around it though with  chromecasts screen mirroring  feature.
Just mirror the phone   while playing from cache.

 rtrt wrote:
Playing around with casting and can only cast the live stream.

When I try to cast a block stored locally on my Amazon hd8, the audio switches to local playback with no interaction from me.

Seems like I should be able to cast any/all audio - no?
 


 


 


 


jarro

jarro Avatar

Location: #guads
Gender: Male


Posted: Jan 10, 2020 - 5:34am

Support can depend on phone model as well.   The  option will be  in the home app you used to originally setup the chromcast device.  If it's supported.

 rtrt wrote:

Thank you for quick follow up.

Can I check as I'm not familiar with screen mirroring - maybe it's not available on my Chromecast Audio variant? 

 jarro wrote:
It's one of those things that came up but didn't make it into the release.

You can get around it though with  chromecasts screen mirroring  feature.
Just mirror the phone   while playing from cache.

 rtrt wrote:
Playing around with casting and can only cast the live stream.

When I try to cast a block stored locally on my Amazon hd8, the audio switches to local playback with no interaction from me.

Seems like I should be able to cast any/all audio - no?
 


 


 


rtrt

rtrt Avatar



Posted: Jan 9, 2020 - 5:34pm


Thank you for quick follow up.

Can I check as I'm not familiar with screen mirroring - maybe it's not available on my Chromecast Audio variant? 

 jarro wrote:
It's one of those things that came up but didn't make it into the release.

You can get around it though with  chromecasts screen mirroring  feature.
Just mirror the phone   while playing from cache.

 rtrt wrote:
Playing around with casting and can only cast the live stream.

When I try to cast a block stored locally on my Amazon hd8, the audio switches to local playback with no interaction from me.

Seems like I should be able to cast any/all audio - no?
 


 


Page: 1, 2, 3 ... 18, 19, 20  Next