[ ]   [ ]   [ ]                        [ ]      [ ]   [ ]

2020 Elections - R_P - Nov 27, 2020 - 12:49pm
 
COVID-19 - R_P - Nov 27, 2020 - 12:01pm
 
Jam! - rhahl - Nov 27, 2020 - 11:05am
 
Google Home - BillG - Nov 27, 2020 - 9:18am
 
Republican Party - westslope - Nov 27, 2020 - 8:55am
 
♥ ♥ ♥ Vote For Pie ♥ ♥ ♥ - ScottN - Nov 27, 2020 - 7:11am
 
Photography Forum - Your Own Photos - rhahl - Nov 27, 2020 - 7:09am
 
Trump - westslope - Nov 27, 2020 - 7:03am
 
Radio Paradise Comments - Coaxial - Nov 27, 2020 - 6:54am
 
Radio Paradise NFL Pick'em Group - miamizsun - Nov 27, 2020 - 5:33am
 
Counting with Pictures - ScottN - Nov 27, 2020 - 3:16am
 
Happy Thanksgiving! - whatshisname - Nov 27, 2020 - 1:50am
 
YouTube: Music-Videos - oppositelock - Nov 26, 2020 - 6:59pm
 
Supreme Court Rulings - R_P - Nov 26, 2020 - 2:18pm
 
Protest Songs - rhahl - Nov 26, 2020 - 12:16pm
 
Race in America - R_P - Nov 26, 2020 - 12:04pm
 
• • • BRING OUT YOUR DEAD • • •  - Antigone - Nov 26, 2020 - 11:28am
 
Vinyl Only Spin List - swell_sailor - Nov 26, 2020 - 11:12am
 
The Obituary Page - Steely_D - Nov 26, 2020 - 11:06am
 
Outstanding Covers - Steely_D - Nov 26, 2020 - 10:22am
 
Next life I'm going to be a backup singer - Steely_D - Nov 26, 2020 - 10:12am
 
Alice's Restaurant - Angiea16 - Nov 26, 2020 - 9:24am
 
RP on Raspberry Pi - BillG - Nov 26, 2020 - 9:07am
 
Poetry Forum - oldviolin - Nov 26, 2020 - 8:16am
 
A motivational quote - oldviolin - Nov 26, 2020 - 7:49am
 
honk if you think manbird and OV are one and the same ent... - oldviolin - Nov 26, 2020 - 7:47am
 
In My Room - oldviolin - Nov 26, 2020 - 7:38am
 
Arlo Guthrie's Alice's Restaurant Massacree - oldviolin - Nov 26, 2020 - 7:09am
 
Name My Band - oldviolin - Nov 26, 2020 - 6:58am
 
Democratic Party - kcar - Nov 26, 2020 - 3:41am
 
Trump Lies - R_P - Nov 25, 2020 - 5:55pm
 
Unresearched Conspiracy Theories - Ohmsen - Nov 25, 2020 - 3:30pm
 
want to donate but only use the native internet currency ... - Ohmsen - Nov 25, 2020 - 2:35pm
 
The Best Commercials - Manbird - Nov 25, 2020 - 2:07pm
 
Things You Thought Today - Ohmsen - Nov 25, 2020 - 1:42pm
 
Blues Rock - Ohmsen - Nov 25, 2020 - 1:28pm
 
New Study Finds 'Most Narcissistic Generation' on Campuse... - haresfur - Nov 25, 2020 - 1:28pm
 
Cryptic Posts - Leave Them Guessing - Isabeau - Nov 25, 2020 - 1:01pm
 
What are you listening to now? - Ohmsen - Nov 25, 2020 - 12:52pm
 
Sticky, Groovy 70s Tunes - Ohmsen - Nov 25, 2020 - 11:09am
 
Live Music - Ohmsen - Nov 25, 2020 - 9:20am
 
Dear Retail Fashion Industry - Ohmsen - Nov 25, 2020 - 8:55am
 
2001; A SPACE ODYSSEY - R_P - Nov 24, 2020 - 10:26pm
 
RightWingNutZ - R_P - Nov 24, 2020 - 5:01pm
 
What Are You Going To Do Today? - Manbird - Nov 24, 2020 - 3:11pm
 
Canada - westslope - Nov 24, 2020 - 2:52pm
 
Donating with Bitcoin - why not? - BillG - Nov 24, 2020 - 2:32pm
 
New Music - chris13 - Nov 24, 2020 - 1:56pm
 
Need A Thread Killed? - oldviolin - Nov 24, 2020 - 9:17am
 
Bug Reports & Feature Requests - perruca - Nov 24, 2020 - 6:14am
 
Zappa - miamizsun - Nov 24, 2020 - 5:46am
 
Today in History - Red_Dragon - Nov 24, 2020 - 4:58am
 
Florida - miamizsun - Nov 24, 2020 - 4:53am
 
Oops! - Red_Dragon - Nov 23, 2020 - 3:58pm
 
Annoying stuff. not things that piss you off, just annoyi... - miamizsun - Nov 23, 2020 - 2:15pm
 
Strips, cartoons, illustrations - R_P - Nov 23, 2020 - 1:44pm
 
What are you doing RIGHT NOW? - haresfur - Nov 23, 2020 - 1:27pm
 
Name My Disease! - buddy - Nov 23, 2020 - 12:58pm
 
songs that ROCK! - ScottFromWyoming - Nov 23, 2020 - 11:49am
 
• • • The Once-a-Day • • •  - oldviolin - Nov 23, 2020 - 11:49am
 
Talk Behind Their Backs Forum - ScottFromWyoming - Nov 23, 2020 - 9:36am
 
No Points for Trying - miamizsun - Nov 23, 2020 - 6:56am
 
Amazing animals! - Coaxial - Nov 23, 2020 - 6:08am
 
Joe Biden - Steely_D - Nov 22, 2020 - 4:37pm
 
What Makes You Laugh? - Antigone - Nov 22, 2020 - 2:40pm
 
Always great listening... - ScottFromWyoming - Nov 22, 2020 - 2:10pm
 
What makes you smile? - Ohmsen - Nov 22, 2020 - 12:53pm
 
Prog Rockers Anonymous - Ohmsen - Nov 22, 2020 - 12:14pm
 
russian mystery - Ohmsen - Nov 22, 2020 - 11:12am
 
Health Care - Steely_D - Nov 22, 2020 - 10:24am
 
You might be getting old if...... - Antigone - Nov 22, 2020 - 9:31am
 
Back to the 70's - Ohmsen - Nov 22, 2020 - 8:51am
 
Capital Punishment - R_P - Nov 21, 2020 - 4:11pm
 
THE SMITHS (THE BAND GOOD) - MORRISSEY (BAD) Discuss - sirdroseph - Nov 21, 2020 - 12:29pm
 
Play the Blues - sirdroseph - Nov 21, 2020 - 12:22pm
 
Index » Internet/Computer » Streaming/Media » RP App for Android Page: 1, 2, 3 ... 17, 18, 19  Next
Post to this Topic
bevgerry

bevgerry Avatar



Posted: Sep 29, 2020 - 8:29am

OK one more update ;) I removed all extra storage devices usb and sd and restarted RP App and set cache location and now it will download cache blocks and buffer ahead. No clue as to why but it works so I am going to leave it as is. I think I will have enough storage space without the usb and sd.

Jarro thanks for looking into this for me.

Gerry

 bevgerry wrote:

Hi, I wiped the TV box and reinstalled the firmware and now the app will see the cache locations but I can not download cache blocks, either static or auto fill. I am running out of ideas so any suggestions are welcomed.
 bevgerry wrote:

Thanks Jarro,  I have not seen any other posts about this problem so maybe it is something in my settings.  I will reset to defaults or reinstall the firmware in the morning.
I will let you know if it helps.

 jarro wrote:
Thanks  

Haven't been able to reproduce this yet.
But this should be helpful.



 bevgerry wrote:


 bevgerry wrote:
Hi, We us the Android app on a Android TV box and it has worked well until the recent update. Now we can not download cache blocks or add auto fill channels. We can add them but nothing downloads. When I go to check cache location the App closes instantly. We are able to stream so it seems to just be a cache issue and not a connection problem.

Any help would be greatly appreciated.

Thanks,
Gerry
 
I should have mentioned the TV box has Android version 7.1.2. I have cleared the cache and uninstalled the app but on reinstall I get the same behaviour.  I have also formatted the SD card as removable and as onboard storage and also removed the SD card but nothing changed the behaviour.

 


 


 


 


bevgerry

bevgerry Avatar



Posted: Sep 29, 2020 - 7:45am


Hi, I wiped the TV box and reinstalled the firmware and now the app will see the cache locations but I can not download cache blocks, either static or auto fill. I am running out of ideas so any suggestions are welcomed.
 bevgerry wrote:

Thanks Jarro,  I have not seen any other posts about this problem so maybe it is something in my settings.  I will reset to defaults or reinstall the firmware in the morning.
I will let you know if it helps.

 jarro wrote:
Thanks  

Haven't been able to reproduce this yet.
But this should be helpful.



 bevgerry wrote:


 bevgerry wrote:
Hi, We us the Android app on a Android TV box and it has worked well until the recent update. Now we can not download cache blocks or add auto fill channels. We can add them but nothing downloads. When I go to check cache location the App closes instantly. We are able to stream so it seems to just be a cache issue and not a connection problem.

Any help would be greatly appreciated.

Thanks,
Gerry
 
I should have mentioned the TV box has Android version 7.1.2. I have cleared the cache and uninstalled the app but on reinstall I get the same behaviour.  I have also formatted the SD card as removable and as onboard storage and also removed the SD card but nothing changed the behaviour.

 


 


 


bevgerry

bevgerry Avatar



Posted: Sep 28, 2020 - 7:33pm


Thanks Jarro,  I have not seen any other posts about this problem so maybe it is something in my settings.  I will reset to defaults or reinstall the firmware in the morning.
I will let you know if it helps.

 jarro wrote:
Thanks  

Haven't been able to reproduce this yet.
But this should be helpful.



 bevgerry wrote:


 bevgerry wrote:
Hi, We us the Android app on a Android TV box and it has worked well until the recent update. Now we can not download cache blocks or add auto fill channels. We can add them but nothing downloads. When I go to check cache location the App closes instantly. We are able to stream so it seems to just be a cache issue and not a connection problem.

Any help would be greatly appreciated.

Thanks,
Gerry
 
I should have mentioned the TV box has Android version 7.1.2. I have cleared the cache and uninstalled the app but on reinstall I get the same behaviour.  I have also formatted the SD card as removable and as onboard storage and also removed the SD card but nothing changed the behaviour.

 


 


jarro

jarro Avatar

Location: #guads
Gender: Male


Posted: Sep 28, 2020 - 6:09pm

Thanks  

Haven't been able to reproduce this yet.
But this should be helpful.



 bevgerry wrote:


 bevgerry wrote:
Hi, We us the Android app on a Android TV box and it has worked well until the recent update. Now we can not download cache blocks or add auto fill channels. We can add them but nothing downloads. When I go to check cache location the App closes instantly. We are able to stream so it seems to just be a cache issue and not a connection problem.

Any help would be greatly appreciated.

Thanks,
Gerry
 
I should have mentioned the TV box has Android version 7.1.2. I have cleared the cache and uninstalled the app but on reinstall I get the same behaviour.  I have also formatted the SD card as removable and as onboard storage and also removed the SD card but nothing changed the behaviour.

 


bevgerry

bevgerry Avatar



Posted: Sep 28, 2020 - 12:49pm



 bevgerry wrote:
Hi, We us the Android app on a Android TV box and it has worked well until the recent update. Now we can not download cache blocks or add auto fill channels. We can add them but nothing downloads. When I go to check cache location the App closes instantly. We are able to stream so it seems to just be a cache issue and not a connection problem.

Any help would be greatly appreciated.

Thanks,
Gerry
 
I should have mentioned the TV box has Android version 7.1.2. I have cleared the cache and uninstalled the app but on reinstall I get the same behaviour.  I have also formatted the SD card as removable and as onboard storage and also removed the SD card but nothing changed the behaviour.

bevgerry

bevgerry Avatar



Posted: Sep 28, 2020 - 8:52am

Hi, We us the Android app on a Android TV box and it has worked well until the recent update. Now we can not download cache blocks or add auto fill channels. We can add them but nothing downloads. When I go to check cache location the App closes instantly. We are able to stream so it seems to just be a cache issue and not a connection problem.

Any help would be greatly appreciated.

Thanks,
Gerry
jarro

jarro Avatar

Location: #guads
Gender: Male


Posted: May 20, 2020 - 10:30pm

It's stopping due to a network error.  But it does  give up fairly easily  to avoid draining phone batteries. 

But there is another feature that may work in the background.  ( It's  designed to fill the cache  while the device is plugged in  so is more aggressive about retries )
Not sure if it will think the head unit is plugged in.    My understanding is they stay on  for a couple of hours after the ignition is turned off.
The hope is it will  have a couple of hours to  refill an offline channel  when you park the car at night.

Can try that via.  Settings -> Cache Options -> Cache Autofill  ->  Add Channel

We may need to add a setting here to bypass the  battery protection stuff depending on their behavior.





 thutchis wrote:
I have installed the RP App for Android on my newly installed ATOTO A6 Pro receiver (Android car head running Android 6) and It works great with Radio Paradise.  I can stream over Wi-Fi just fine, no problems.  However, when I "ADD BLOCK" to cache some music it works for only about 8-10 songs and then stop and changes to "Resume Download".  So this is really annoying, I can't download a significant amount of cache time without pressing "Resume Download" over and over.  YES, I have a good solid wifi Internet connection.  I can watch minutes and minutes of streaming YouTube videos without interruption.  Any help is appreciated.
 


thutchis

thutchis Avatar

Location: Pilot Rock, Oregon
Gender: Male


Posted: May 20, 2020 - 1:37pm

I have installed the RP App for Android on my newly installed ATOTO A6 Pro receiver (Android car head running Android 6) and It works great with Radio Paradise.  I can stream over Wi-Fi just fine, no problems.  However, when I "ADD BLOCK" to cache some music it works for only about 8-10 songs and then stop and changes to "Resume Download".  So this is really annoying, I can't download a significant amount of cache time without pressing "Resume Download" over and over.  YES, I have a good solid wifi Internet connection.  I can watch minutes and minutes of streaming YouTube videos without interruption.  Any help is appreciated.
rtrt

rtrt Avatar



Posted: Jan 12, 2020 - 12:15pm

Thank you-100% it is!
For clarity I wasn't referring to the Google home app volume - the one with the circular control -meant the HD8 physical volume buttons.

 jarro wrote:
Yeah that is generally how it works.   There will be a  volume for casting that is more for convenience.   You'll want it set to 100 then use the volume on the amplifier/tv.    

 rtrt wrote:
Confirm mirroring is supported on my v7 Amazon HD8 - great news thanks for the pointer! Using it now in fact.

One thing that caught me out was that the volume level was much lower than casting from the app as usual.

It took me a while to realise that the tablet volume level was impacting on what was mirrored.

Normally I'd never run anything at full volume as it tends to distort the audio due to amp performance.

I can't hear anything like that, presumably because the mirrored audio is completely digital all the way to the Chromecast - does that make sense?

 jarro wrote:
Support can depend on phone model as well.   The  option will be  in the home app you used to originally setup the chromcast device.  If it's supported.

 rtrt wrote:

Thank you for quick follow up.

Can I check as I'm not familiar with screen mirroring - maybe it's not available on my Chromecast Audio variant? 

 jarro wrote:
It's one of those things that came up but didn't make it into the release.

You can get around it though with  chromecasts screen mirroring  feature.
Just mirror the phone   while playing from cache.

 rtrt wrote:
Playing around with casting and can only cast the live stream.

When I try to cast a block stored locally on my Amazon hd8, the audio switches to local playback with no interaction from me.

Seems like I should be able to cast any/all audio - no?
 


 


 


 


 


 


jarro

jarro Avatar

Location: #guads
Gender: Male


Posted: Jan 12, 2020 - 11:30am

Yeah that is generally how it works.   There will be a  volume for casting that is more for convenience.   You'll want it set to 100 then use the volume on the amplifier/tv.    

 rtrt wrote:
Confirm mirroring is supported on my v7 Amazon HD8 - great news thanks for the pointer! Using it now in fact.

One thing that caught me out was that the volume level was much lower than casting from the app as usual.

It took me a while to realise that the tablet volume level was impacting on what was mirrored.

Normally I'd never run anything at full volume as it tends to distort the audio due to amp performance.

I can't hear anything like that, presumably because the mirrored audio is completely digital all the way to the Chromecast - does that make sense?

 jarro wrote:
Support can depend on phone model as well.   The  option will be  in the home app you used to originally setup the chromcast device.  If it's supported.

 rtrt wrote:

Thank you for quick follow up.

Can I check as I'm not familiar with screen mirroring - maybe it's not available on my Chromecast Audio variant? 

 jarro wrote:
It's one of those things that came up but didn't make it into the release.

You can get around it though with  chromecasts screen mirroring  feature.
Just mirror the phone   while playing from cache.

 rtrt wrote:
Playing around with casting and can only cast the live stream.

When I try to cast a block stored locally on my Amazon hd8, the audio switches to local playback with no interaction from me.

Seems like I should be able to cast any/all audio - no?
 


 


 


 


 


rtrt

rtrt Avatar



Posted: Jan 12, 2020 - 10:24am

Confirm mirroring is supported on my v7 Amazon HD8 - great news thanks for the pointer! Using it now in fact.

One thing that caught me out was that the volume level was much lower than casting from the app as usual.

It took me a while to realise that the tablet volume level was impacting on what was mirrored.

Normally I'd never run anything at full volume as it tends to distort the audio due to amp performance.

I can't hear anything like that, presumably because the mirrored audio is completely digital all the way to the Chromecast - does that make sense?

 jarro wrote:
Support can depend on phone model as well.   The  option will be  in the home app you used to originally setup the chromcast device.  If it's supported.

 rtrt wrote:

Thank you for quick follow up.

Can I check as I'm not familiar with screen mirroring - maybe it's not available on my Chromecast Audio variant? 

 jarro wrote:
It's one of those things that came up but didn't make it into the release.

You can get around it though with  chromecasts screen mirroring  feature.
Just mirror the phone   while playing from cache.

 rtrt wrote:
Playing around with casting and can only cast the live stream.

When I try to cast a block stored locally on my Amazon hd8, the audio switches to local playback with no interaction from me.

Seems like I should be able to cast any/all audio - no?
 


 


 


 


jarro

jarro Avatar

Location: #guads
Gender: Male


Posted: Jan 10, 2020 - 5:34am

Support can depend on phone model as well.   The  option will be  in the home app you used to originally setup the chromcast device.  If it's supported.

 rtrt wrote:

Thank you for quick follow up.

Can I check as I'm not familiar with screen mirroring - maybe it's not available on my Chromecast Audio variant? 

 jarro wrote:
It's one of those things that came up but didn't make it into the release.

You can get around it though with  chromecasts screen mirroring  feature.
Just mirror the phone   while playing from cache.

 rtrt wrote:
Playing around with casting and can only cast the live stream.

When I try to cast a block stored locally on my Amazon hd8, the audio switches to local playback with no interaction from me.

Seems like I should be able to cast any/all audio - no?
 


 


 


rtrt

rtrt Avatar



Posted: Jan 9, 2020 - 5:34pm


Thank you for quick follow up.

Can I check as I'm not familiar with screen mirroring - maybe it's not available on my Chromecast Audio variant? 

 jarro wrote:
It's one of those things that came up but didn't make it into the release.

You can get around it though with  chromecasts screen mirroring  feature.
Just mirror the phone   while playing from cache.

 rtrt wrote:
Playing around with casting and can only cast the live stream.

When I try to cast a block stored locally on my Amazon hd8, the audio switches to local playback with no interaction from me.

Seems like I should be able to cast any/all audio - no?
 


 


bevgerry

bevgerry Avatar



Posted: Jan 9, 2020 - 9:32am


Yes the app is written to only use USB so the first thing it does is initiate the USB output.  The hardware is not a problem, I think it is an Android problem but I can not find an option to look for a DAC on the USB.  I have gone through the audio config files also and there does not seem to be anything there.

Thanks for taking the time to respond,
Gerry
 jarro wrote:

Probably not sounds like that app is doing some things that has a lot of side effects.  Normally audio apps  are not aware of where the output is being routed.   Be it headphones,  bluetooth,  usb dac  etc.  

Might be some way to have USB audio player pro  auto start and do it's thing.   Maybe with the tasker app if it's not something the app can do on it's own.

 bevgerry wrote:
First I would like to say thank you for this app, it is fantastic! We use the app on a Android tv box for home listening with a USB output to a Emotiva XDA-2 DAC and the flac stream sounds fantastic on our stereo system. We have an old monitor connected so we can watch the slideshow.

The one problem we have is when first starting the system in the morning the USB audio does not work. It seems to be a issue with waking up or initializing the USB audio out. The workaround I have found is to open an app called USB audio player pro, it wakes up the USB audio out and acquires the DAC connection. I then shut it down and open RP app. Once  it is running it will stay connected until the system is shut down and then I need to go through the procedure again. I have tried re-plugging the USB cord and just about every other option I can think of but it seems it needs a software solution.

Would it be possible to have the RP app check for USB audio option on startup?

The reason why we prefer the android app is because of our spotty internet. The option to buffer ahead prevents skipping and drop outs.

TIA
Gerry


 


 


jarro

jarro Avatar

Location: #guads
Gender: Male


Posted: Jan 9, 2020 - 9:10am


Probably not sounds like that app is doing some things that has a lot of side effects.  Normally audio apps  are not aware of where the output is being routed.   Be it headphones,  bluetooth,  usb dac  etc.  

Might be some way to have USB audio player pro  auto start and do it's thing.   Maybe with the tasker app if it's not something the app can do on it's own.

 bevgerry wrote:
First I would like to say thank you for this app, it is fantastic! We use the app on a Android tv box for home listening with a USB output to a Emotiva XDA-2 DAC and the flac stream sounds fantastic on our stereo system. We have an old monitor connected so we can watch the slideshow.

The one problem we have is when first starting the system in the morning the USB audio does not work. It seems to be a issue with waking up or initializing the USB audio out. The workaround I have found is to open an app called USB audio player pro, it wakes up the USB audio out and acquires the DAC connection. I then shut it down and open RP app. Once  it is running it will stay connected until the system is shut down and then I need to go through the procedure again. I have tried re-plugging the USB cord and just about every other option I can think of but it seems it needs a software solution.

Would it be possible to have the RP app check for USB audio option on startup?

The reason why we prefer the android app is because of our spotty internet. The option to buffer ahead prevents skipping and drop outs.

TIA
Gerry


 


jarro

jarro Avatar

Location: #guads
Gender: Male


Posted: Jan 9, 2020 - 9:00am

It's one of those things that came up but didn't make it into the release.

You can get around it though with  chromecasts screen mirroring  feature.
Just mirror the phone   while playing from cache.

 rtrt wrote:
Playing around with casting and can only cast the live stream.

When I try to cast a block stored locally on my Amazon hd8, the audio switches to local playback with no interaction from me.

Seems like I should be able to cast any/all audio - no?
 


bevgerry

bevgerry Avatar



Posted: Jan 9, 2020 - 6:43am

First I would like to say thank you for this app, it is fantastic! We use the app on a Android tv box for home listening with a USB output to a Emotiva XDA-2 DAC and the flac stream sounds fantastic on our stereo system. We have an old monitor connected so we can watch the slideshow.

The one problem we have is when first starting the system in the morning the USB audio does not work. It seems to be a issue with waking up or initializing the USB audio out. The workaround I have found is to open an app called USB audio player pro, it wakes up the USB audio out and acquires the DAC connection. I then shut it down and open RP app. Once  it is running it will stay connected until the system is shut down and then I need to go through the procedure again. I have tried re-plugging the USB cord and just about every other option I can think of but it seems it needs a software solution.

Would it be possible to have the RP app check for USB audio option on startup?

The reason why we prefer the android app is because of our spotty internet. The option to buffer ahead prevents skipping and drop outs.

TIA
Gerry


rtrt

rtrt Avatar



Posted: Jan 9, 2020 - 4:39am

Playing around with casting and can only cast the live stream.

When I try to cast a block stored locally on my Amazon hd8, the audio switches to local playback with no interaction from me.

Seems like I should be able to cast any/all audio - no?
jarro

jarro Avatar

Location: #guads
Gender: Male


Posted: Dec 7, 2019 - 2:22am

The download issue is probably routing issues with the cache server.   You'll  find the connection more reliable during  certain times of the day.   We'll be trying to improve that.

Regarding the song info changes, that will probably get an overhaul at some point.   And the old version  is not  recommended as it will  stop working  in the near future.   It was the last RP app still using an older  system for managing song files that will be phased out.



 Contaminator wrote:
So, I just checked my phone and saw that after initial 12 hour block and aforementioned cache download issue I currently have 29 hours of music already downloaded and 769 songs on download pending. At the moment I will not resume download as 29 hours is more than enough for now, and also I do not want to overflow memory on my phone. Therefore, I gather that there was some kind of glitch but the download went on although I got notification mentioned in my previous comment. Maybe it is something worth looking in.

One other thing I really dislike is the new Song Info feature. Namely, in the previous app, when I downloaded cache block and listened to music offline I could see lyrics, song comment etc. Now when I listen cache block music offline when I click on the song all I get is the basic text info (artist, song name, album title, and rating). I hope this is some kind of temporary issue and that you will try to solve the problem and make song info and comments visible in offline mode as before. If not I would once again strongly urge you to make previous version of RP app available for download.
 


Contaminator

Contaminator Avatar

Location: Serbia (...is not suburbia)
Gender: Male


Posted: Dec 6, 2019 - 11:32pm

So, I just checked my phone and saw that after initial 12 hour block and aforementioned cache download issue I currently have 29 hours of music already downloaded and 769 songs on download pending. At the moment I will not resume download as 29 hours is more than enough for now, and also I do not want to overflow memory on my phone. Therefore, I gather that there was some kind of glitch but the download went on although I got notification mentioned in my previous comment. Maybe it is something worth looking in.

One other thing I really dislike is the new Song Info feature. Namely, in the previous app, when I downloaded cache block and listened to music offline I could see lyrics, song comment etc. Now when I listen cache block music offline when I click on the song all I get is the basic text info (artist, song name, album title, and rating). I hope this is some kind of temporary issue and that you will try to solve the problem and make song info and comments visible in offline mode as before. If not I would once again strongly urge you to make previous version of RP app available for download.
Page: 1, 2, 3 ... 17, 18, 19  Next