[ ]   [ ]   [ ]                        [ ]      [ ]   [ ]

2020 Elections - NoEnzLefttoSplit - Oct 22, 2020 - 1:23pm
 
Trump - R_P - Oct 22, 2020 - 12:59pm
 
Joni Mitchell categorization error - pmrt - Oct 22, 2020 - 11:57am
 
What The Hell Buddy? - miamizsun - Oct 22, 2020 - 11:51am
 
Bug Reports & Feature Requests - Alien_Jim - Oct 22, 2020 - 11:27am
 
COVID-19 - R_P - Oct 22, 2020 - 11:13am
 
Trump Lies - cc_rider - Oct 22, 2020 - 10:59am
 
Name My Band - Jester - Oct 22, 2020 - 10:52am
 
Radio Paradise Comments - Jester - Oct 22, 2020 - 10:15am
 
Democratic Party - westslope - Oct 22, 2020 - 9:16am
 
Cryptic Posts - Leave Them Guessing - oldviolin - Oct 22, 2020 - 8:40am
 
Things that piss me off - westslope - Oct 22, 2020 - 8:34am
 
Counting with Pictures - Proclivities - Oct 22, 2020 - 8:34am
 
Radio Paradise NFL Pick'em Group - miamizsun - Oct 22, 2020 - 4:33am
 
Mixtape Culture Club - sirdroseph - Oct 22, 2020 - 2:55am
 
Vinyl Only Spin List - kurtster - Oct 21, 2020 - 9:59pm
 
Rock Movies/Documentaries - ScottFromWyoming - Oct 21, 2020 - 9:37pm
 
Things You Thought Today - jlf778 - Oct 21, 2020 - 5:19pm
 
Radio Paradise is awesome! - jlf778 - Oct 21, 2020 - 5:16pm
 
NASA & other news from space - oldviolin - Oct 21, 2020 - 4:17pm
 
Anti-War - R_P - Oct 21, 2020 - 3:13pm
 
260,000 Posts in one thread? - oldviolin - Oct 21, 2020 - 2:27pm
 
New Music - scrinz - Oct 21, 2020 - 1:01pm
 
Republican Party - R_P - Oct 21, 2020 - 12:39pm
 
You might be getting old if...... - Ohmsen - Oct 21, 2020 - 9:05am
 
Rhetorical questions - oldviolin - Oct 21, 2020 - 8:37am
 
Working from home - rhahl - Oct 21, 2020 - 7:01am
 
How's the weather? - miamizsun - Oct 21, 2020 - 5:05am
 
Live Music - R_P - Oct 20, 2020 - 10:48pm
 
how do you feel right now? - kurtster - Oct 20, 2020 - 7:43pm
 
audiophile - kurtster - Oct 20, 2020 - 7:27pm
 
The Obituary Page - GeneP59 - Oct 20, 2020 - 6:21pm
 
Baseball, anyone? - GeneP59 - Oct 20, 2020 - 6:10pm
 
Supreme Court: Who's Next? - kcar - Oct 20, 2020 - 4:39pm
 
Strips, cartoons, illustrations - R_P - Oct 20, 2020 - 4:25pm
 
Bolivia - R_P - Oct 20, 2020 - 4:09pm
 
Looting & vandalism isn't protest - KarmaKarma - Oct 20, 2020 - 2:29pm
 
Freedom of speech? - miamizsun - Oct 20, 2020 - 2:18pm
 
Strange signs, marquees, billboards, etc. - KurtfromLaQuinta - Oct 20, 2020 - 1:04pm
 
Environment - Red_Dragon - Oct 20, 2020 - 1:03pm
 
• • • The Once-a-Day • • •  - oldviolin - Oct 20, 2020 - 12:49pm
 
Health Care - R_P - Oct 20, 2020 - 8:41am
 
Android app playing same playlist - bevgerry - Oct 20, 2020 - 5:42am
 
kurtster's quiet vinyl - kurtster - Oct 19, 2020 - 9:36pm
 
Quick! I need a chicken... - R_P - Oct 19, 2020 - 4:46pm
 
I have no idea what this thread was about, but let's talk... - miamizsun - Oct 19, 2020 - 9:35am
 
Art Show - Coaxial - Oct 19, 2020 - 5:33am
 
Graphic designers, ho! - Proclivities - Oct 19, 2020 - 5:27am
 
Pernicious Pious Proclivities Particularized Prodigiously - R_P - Oct 18, 2020 - 3:10pm
 
Feature Request: My Ratings Sort by Date - jarro - Oct 18, 2020 - 2:19pm
 
A "Kinky" Twist - sirdroseph - Oct 18, 2020 - 5:59am
 
New Zealand - oldviolin - Oct 17, 2020 - 8:30pm
 
Small-town news - Antigone - Oct 17, 2020 - 1:35pm
 
Philosophy (Meaty Metaphysical Munchables!) - R_P - Oct 17, 2020 - 10:28am
 
Lyrics That Remind You of Someone - oldviolin - Oct 17, 2020 - 7:03am
 
Play the Blues - sirdroseph - Oct 17, 2020 - 4:20am
 
Race in America - sirdroseph - Oct 17, 2020 - 4:03am
 
Astronomy! - Red_Dragon - Oct 16, 2020 - 5:40pm
 
It's the economy stupid. - westslope - Oct 16, 2020 - 3:18pm
 
Radio Paradise on multiple Echo speakers via an Alexa Rou... - jarro - Oct 16, 2020 - 1:43pm
 
Alexa skill - not working :( - jarro - Oct 16, 2020 - 1:36pm
 
Derplahoma Questions and Points of Interest - ScottFromWyoming - Oct 16, 2020 - 11:15am
 
Climate Change - R_P - Oct 16, 2020 - 10:57am
 
Turkey Sandwiches? Veev Wants to Know What's For Lunch - oldviolin - Oct 16, 2020 - 9:43am
 
RP App in Android Auto: - jwaldrep - Oct 16, 2020 - 9:30am
 
Talk Behind Their Backs Forum - oldviolin - Oct 16, 2020 - 8:52am
 
American Justice - Red_Dragon - Oct 16, 2020 - 7:59am
 
Obvious Headlines - Red_Dragon - Oct 16, 2020 - 5:59am
 
Taxes, Taxes, Taxes (and Taxes) - sirdroseph - Oct 16, 2020 - 4:57am
 
the Todd Rundgren topic - Steely_D - Oct 15, 2020 - 7:30pm
 
Photos you have taken of your walks or hikes. - Antigone - Oct 15, 2020 - 2:53pm
 
MICHIGAN - Ohmsen - Oct 15, 2020 - 1:42pm
 
Automotive Lust - R_P - Oct 15, 2020 - 1:07pm
 
Annoying stuff. not things that piss you off, just annoyi... - Red_Dragon - Oct 15, 2020 - 12:58pm
 
What did you have for dinner? - nate917 - Oct 15, 2020 - 11:39am
 
Index » Radio Paradise/General » About RP » Bug Reports & Feature Requests Page: 1, 2, 3 ... 766, 767, 768  Next
Post to this Topic
Alien_Jim

Alien_Jim Avatar

Location: Lubbock, TX


Posted: Oct 22, 2020 - 11:27am

Hi! The last few days I've had the music stop and start about every 2 seconds when set to FLAC after playing fine for a couple of hours or so. Changing to Ultra seems to play normally (but still drops out, just not as often). I noticed that Ultra seems to buffer ahead about 1-2 minutes, but FLAC does not seem to  buffer at all. I've checked my bandwidth which is a fairly steady 124mbx download and 48mbs upload (megabits per second, not bytes). This is using a Chrome browser on Windows 10. I checked the QoS settings on the router, and they are correct.  Nothing has changed, except Windows updates, and never had this issue in the past. A couple of days ago it was doing this and I tried the Edge browser and it played FLAC fine, while Chrome would not. I rebooted and Chrome started working. Today, neither Chrome or Edge plays without 2-3  second interruptions on FLAC, even after rebooting the computer and router. I'm pretty sure the issue is probably on my end, but just in case, has anyone else been having this issue for the last week  or so? As of this writing, FLAC won't play at all without stuttering every 2 seconds.

Also, the past few weeks, the music when it does play normally on FLAC would randomly stop, usually on the "listener Supported" break. Clicking on synch would start again, until the next break and stop again. (Very random, not consistently)  This would seem to suggest something on your end, since it was tied to the Bill or Rebecca breaks. One time, I let it sit stopped and it started playing about 10-15 minutes later all by itself. When it does this the slide show would occasionally freeze on one slide, but the music kept playing. Clicking on synch would get everything working for awhile, as well as skipping to the next song. Skipping a song seems to make it more stable for an hour or two, then back to stopping and starting. It's not a pause, just silence while the music continues in time.
I called a friend who listens with the old Windows app and he reported the stops and starts, but briefly, and then said everything was working fine after the first few stutters.

Any suggestions would be greatly appreciated!
Thanks!!
jarro

jarro Avatar

Location: #guads
Gender: Male


Posted: Oct 19, 2020 - 8:54pm

So far,  some people have found switching browsers can help.
I'm wondering if it might be related to some browser plugins,  as we haven't had any luck reproducing it here.

If it  is plugin related,  you can try  opening the site with in an incognito window to see if it helps.

 Boneyard45 wrote:
I came here to see if anyone was having this same issue. I'm listening via a Chrome browser (Version 86.0.4240.75 (Official Build) (64-bit)) on my PC. And yep, next song sometimes just doesnt play. although the Play button hasnt changed. Hitting "pause" and play again gets the song going already in progress. Its like it thinks the song is still playing, but no music is coming over. I'm in the US. 
I will try the other feed links you've listed. 

 jarro wrote:
We're looking into this.
Any info you could provide would be helpful.
Continent and web browser specifically.

In the meantime there are some alternate ways to listen that should mitigate this.
in one tab open   https://stream.radioparadise.com

Then to see what's playing in another tab open  https://radioparadise.com
And select track -> Rp Main Mix   to have the player follow the live stream.

Or you can listen via
https://legacy.radioparadise.com  



 anon313131 wrote:
Hello, I love my Radio Paradise but have an annoying recurring issue with streaming. Everything is fine streaming track to track, songs play one after the other as they should. But  every time the stream goes to Bill or Rebecca's voice-over comments, the streaming stops.  I have to click the play button at least twice to start the stream again. Immediately after the voice-over the stream stops again. I have to click the play button to get it going again to play the music track that follows.  The songs all play fine then until the next voice-over. 

I am running at the lowest quality, initially figuring it might be a bandwidth issue, but that doesn't help. I can't see it being a bandwith issue anyway, since the songs themselves stream just fine, it's only when the stream goes to a voice-over section that the stream stops. It happens EVERY time, not just occasionally.

Is there something I can do, or you can do, to fix this?

cheers
 


 


 


jarro

jarro Avatar

Location: #guads
Gender: Male


Posted: Oct 19, 2020 - 8:51pm

That can happen with the browser,  it won't restart the stream if there is a network hiccup.    There are fee media players like vlc that will automatically retry to connect.


 erikvr wrote:
@jarro - the link you gave us  (https://stream.radioparadise.com) to use as an alternate lasts for about 54 minutes, then stops.  




Boneyard45

Boneyard45 Avatar



Posted: Oct 19, 2020 - 12:10pm

I came here to see if anyone was having this same issue. I'm listening via a Chrome browser (Version 86.0.4240.75 (Official Build) (64-bit)) on my PC. And yep, next song sometimes just doesnt play. although the Play button hasnt changed. Hitting "pause" and play again gets the song going already in progress. Its like it thinks the song is still playing, but no music is coming over. I'm in the US. 
I will try the other feed links you've listed. 

 jarro wrote:
We're looking into this.
Any info you could provide would be helpful.
Continent and web browser specifically.

In the meantime there are some alternate ways to listen that should mitigate this.
in one tab open   https://stream.radioparadise.com

Then to see what's playing in another tab open  https://radioparadise.com
And select track -> Rp Main Mix   to have the player follow the live stream.

Or you can listen via
https://legacy.radioparadise.com  



 anon313131 wrote:
Hello, I love my Radio Paradise but have an annoying recurring issue with streaming. Everything is fine streaming track to track, songs play one after the other as they should. But  every time the stream goes to Bill or Rebecca's voice-over comments, the streaming stops.  I have to click the play button at least twice to start the stream again. Immediately after the voice-over the stream stops again. I have to click the play button to get it going again to play the music track that follows.  The songs all play fine then until the next voice-over. 

I am running at the lowest quality, initially figuring it might be a bandwidth issue, but that doesn't help. I can't see it being a bandwith issue anyway, since the songs themselves stream just fine, it's only when the stream goes to a voice-over section that the stream stops. It happens EVERY time, not just occasionally.

Is there something I can do, or you can do, to fix this?

cheers
 


 


erikvr



Posted: Oct 19, 2020 - 10:17am

@jarro - the link you gave us  (https://stream.radioparadise.com) to use as an alternate lasts for about 54 minutes, then stops.  

 erikvr wrote:
Same issue.  Here is the info about my setup:

OSX Catalina 10.15.6
Chrome Version 86.0.4240.80 (Official Build) (x86_64)
I'm in MN, USA

It not only happens when a voice-change happens, but sometimes when the song switches.  Most often it is when Bill or Rebecca come on.

 jarro wrote:
We're looking into this.
Any info you could provide would be helpful.
Continent and web browser specifically.

In the meantime there are some alternate ways to listen that should mitigate this.
in one tab open   https://stream.radioparadise.com

Then to see what's playing in another tab open  https://radioparadise.com
And select track -> Rp Main Mix   to have the player follow the live stream.

Or you can listen via
https://legacy.radioparadise.com  



 anon313131 wrote:
Hello, I love my Radio Paradise but have an annoying recurring issue with streaming. Everything is fine streaming track to track, songs play one after the other as they should. But  every time the stream goes to Bill or Rebecca's voice-over comments, the streaming stops.  I have to click the play button at least twice to start the stream again. Immediately after the voice-over the stream stops again. I have to click the play button to get it going again to play the music track that follows.  The songs all play fine then until the next voice-over. 

I am running at the lowest quality, initially figuring it might be a bandwidth issue, but that doesn't help. I can't see it being a bandwith issue anyway, since the songs themselves stream just fine, it's only when the stream goes to a voice-over section that the stream stops. It happens EVERY time, not just occasionally.

Is there something I can do, or you can do, to fix this?

cheers
 


 


 


erikvr



Posted: Oct 19, 2020 - 6:30am

Same issue.  Here is the info about my setup:

OSX Catalina 10.15.6
Chrome Version 86.0.4240.80 (Official Build) (x86_64)
I'm in MN, USA

It not only happens when a voice-change happens, but sometimes when the song switches.  Most often it is when Bill or Rebecca come on.

 jarro wrote:
We're looking into this.
Any info you could provide would be helpful.
Continent and web browser specifically.

In the meantime there are some alternate ways to listen that should mitigate this.
in one tab open   https://stream.radioparadise.com

Then to see what's playing in another tab open  https://radioparadise.com
And select track -> Rp Main Mix   to have the player follow the live stream.

Or you can listen via
https://legacy.radioparadise.com  



 anon313131 wrote:
Hello, I love my Radio Paradise but have an annoying recurring issue with streaming. Everything is fine streaming track to track, songs play one after the other as they should. But  every time the stream goes to Bill or Rebecca's voice-over comments, the streaming stops.  I have to click the play button at least twice to start the stream again. Immediately after the voice-over the stream stops again. I have to click the play button to get it going again to play the music track that follows.  The songs all play fine then until the next voice-over. 

I am running at the lowest quality, initially figuring it might be a bandwidth issue, but that doesn't help. I can't see it being a bandwith issue anyway, since the songs themselves stream just fine, it's only when the stream goes to a voice-over section that the stream stops. It happens EVERY time, not just occasionally.

Is there something I can do, or you can do, to fix this?

cheers
 


 


tomcool

tomcool Avatar

Location: Santa Cruz, CA
Gender: Male


Posted: Oct 18, 2020 - 4:10pm



 BillG wrote:


 tomcool wrote:


 gtufano wrote:
Have you disabled the animations? By default the slideshow makes a Ken Burns effect. By nature of the effect, the photos are cut before moving, the speed of the effect is random, so some photos are just cropped horribly. If you don't like the effect (we're two) there is an option in the app settings to disable the animation on the slideshow. The photo should just appear not cropped (probably some cropping will occur for the screen ratio of the iPad in respect to the photo, but nothing horrible).
Let me know if this solves your problem!

 tomcool wrote:


 gtufano wrote:
This is weird, what iPad model do you have (cannot reproduce on my iPad Pro 1st gen)? Are you looking at the slideshow landscape or portrait?

 tomcool wrote:
In Apple IPad RP app, the slideshow images are not sized to window. Large images are displayed cropped in an ungainly manner.
 


 iPad 7th generation model A2197 running iOS 13.7. Looks like larger images (e.g., 3840 x 2160) are not being sized to window but rather displayed from bottom right corner. Behavior noted in both landscape and portrait modes.


 

Nope. I had animation disabled already. No difference noted, enabled or disabled.

As someone who has spent hundreds of hours preparing images for the slideshow (over 3000 images accepted), I don’t think the slideshow animation nor this cropping are something that some contributing artists, like Bettina DuPont, would find acceptable. They take the same care with their artwork as Bill does with his song selection and segues. Although some might think it a trivial issue, I think we owe it to contributors like her to render their images as intended.
 


 
This is due to the display dimensions of iPads. Unlike pretty much every other device out there (computer monitors, TVs, & most phones), which use a 16:9 aspect ratio, iPads are 4:3 (the same as old-school TVs).

All of RP's slideshow images are 16:9.  iOS apps automatically either crop images to fit the screen on an iPad or add black bars at the top and bottom. Perhaps our app could do black bars rather than cropping — but I suspect most users would prefer things the way they are. 

That's one of the many reasons I prefer Android tablets to iPads :-). 



 
Thanks, Bill. I did not know that. Pretty surprising from Apple, which brands itself as so future-oriented. I’m pretty happy with my iPad but I’ll probably go back to Android when this one dies its battery death. You know me. I’m all about the 16 and the 9. Keep those hits coming!


brianlj

brianlj Avatar

Location: Cambridge, UK
Gender: Male


Posted: Oct 9, 2020 - 7:04am

 anon313131 wrote:
Hello, I love my Radio Paradise but have an annoying recurring issue with streaming. Everything is fine streaming track to track, songs play one after the other as they should. But  every time the stream goes to Bill or Rebecca's voice-over comments, the streaming stops.  I have to click the play button at least twice to start the stream again. Immediately after the voice-over the stream stops again. I have to click the play button to get it going again to play the music track that follows.  The songs all play fine then until the next voice-over. 

I am running at the lowest quality, initially figuring it might be a bandwidth issue, but that doesn't help. I can't see it being a bandwith issue anyway, since the songs themselves stream just fine, it's only when the stream goes to a voice-over section that the stream stops. It happens EVERY time, not just occasionally.

Is there something I can do, or you can do, to fix this?

cheers
 
I think this happening to me as well. I'm wandering around doing things away from the computer when I suddenly realise that the music has stopped. I go to the computer, waggle the mouse to wake up from the screensaver and click the || Pause button and then the |> Play again and the music starts playing again. I haven't specifically noted when it stopped playing but its very likely (almost certain) to be at the end of a track cos I'd deffo notice if it stopped in the middle.

Listening on Windows 10  with the Vivaldi browser which uses the latest Chromium core.

Vivaldi3.4.2056.19 (Official Build) (64-bit)
Revision3ff55f42e2ef24ce17a157e9bb67dfca17fdc6f2
OSWindows 10 OS Version 1909 (Build 18363.1082)
JavaScriptV8 8.6.395.10
Flash(Disabled)
User AgentMozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/86.0.4240.57 Safari/537.36

(Edited the next day)

Yes, I can confirm that it happens when Bill  (and, presumably, Rebecca) does an inter-track spot.


It's just done it as he was introducing  Cash's 'Boy Named Sue'.. I had to Pause and Play to hear the last part of what he was saying. It then went straight thrpough at the end of 'Sue' into SC's 'Ring of Fire'.


(Edited again the next next day)


It's not just Bill. It's been happening today at the end of regular tracks  as well .

It's happening with such frequency  (every 4 or 5 tracks) that I'm now having to listen to Amazon Prime (Yes! It's THAT bad!) 


(Edited for a 3rd time - the day after the day after the next day)


Okay, it seems to be a problem with the Chromium engine. The stream stops and has to be restarted on  the latest Microsoft Edge  (Version 86.0.622.38 (Official build) (64-bit)) - which is based on Chromium.


HTH
— 
brianlj



anon313131

anon313131 Avatar



Posted: Oct 8, 2020 - 9:56pm

Hi Jarro,

Use RP on MacOS 10.12.6
Chrome browser Version 85.0.4183.121 (Official Build) (64-bit)
Location: Sydney, Australia

Thanks for the tips.

EDIT: I've just been running RP on Safari and it's working just fine. Looks like it's Chrome-specific.

Cheers,
Alister


 jarro wrote:
We're looking into this.
Any info you could provide would be helpful.
Continent and web browser specifically.

In the meantime there are some alternate ways to listen that should mitigate this.
in one tab open   https://stream.radioparadise.com

Then to see what's playing in another tab open  https://radioparadise.com
And select track -> Rp Main Mix   to have the player follow the live stream.

Or you can listen via
https://legacy.radioparadise.com  



 anon313131 wrote:
Hello, I love my Radio Paradise but have an annoying recurring issue with streaming. Everything is fine streaming track to track, songs play one after the other as they should. But  every time the stream goes to Bill or Rebecca's voice-over comments, the streaming stops.  I have to click the play button at least twice to start the stream again. Immediately after the voice-over the stream stops again. I have to click the play button to get it going again to play the music track that follows.  The songs all play fine then until the next voice-over. 

I am running at the lowest quality, initially figuring it might be a bandwidth issue, but that doesn't help. I can't see it being a bandwith issue anyway, since the songs themselves stream just fine, it's only when the stream goes to a voice-over section that the stream stops. It happens EVERY time, not just occasionally.

Is there something I can do, or you can do, to fix this?

cheers
 


 


jarro

jarro Avatar

Location: #guads
Gender: Male


Posted: Oct 8, 2020 - 4:01am

We're looking into this.
Any info you could provide would be helpful.
Continent and web browser specifically.

In the meantime there are some alternate ways to listen that should mitigate this.
in one tab open   https://stream.radioparadise.com

Then to see what's playing in another tab open  https://radioparadise.com
And select track -> Rp Main Mix   to have the player follow the live stream.

Or you can listen via
https://legacy.radioparadise.com  



 anon313131 wrote:
Hello, I love my Radio Paradise but have an annoying recurring issue with streaming. Everything is fine streaming track to track, songs play one after the other as they should. But  every time the stream goes to Bill or Rebecca's voice-over comments, the streaming stops.  I have to click the play button at least twice to start the stream again. Immediately after the voice-over the stream stops again. I have to click the play button to get it going again to play the music track that follows.  The songs all play fine then until the next voice-over. 

I am running at the lowest quality, initially figuring it might be a bandwidth issue, but that doesn't help. I can't see it being a bandwith issue anyway, since the songs themselves stream just fine, it's only when the stream goes to a voice-over section that the stream stops. It happens EVERY time, not just occasionally.

Is there something I can do, or you can do, to fix this?

cheers
 


anon313131

anon313131 Avatar



Posted: Oct 7, 2020 - 6:35pm

Hello, I love my Radio Paradise but have an annoying recurring issue with streaming. Everything is fine streaming track to track, songs play one after the other as they should. But  every time the stream goes to Bill or Rebecca's voice-over comments, the streaming stops.  I have to click the play button at least twice to start the stream again. Immediately after the voice-over the stream stops again. I have to click the play button to get it going again to play the music track that follows.  The songs all play fine then until the next voice-over. 

I am running at the lowest quality, initially figuring it might be a bandwidth issue, but that doesn't help. I can't see it being a bandwith issue anyway, since the songs themselves stream just fine, it's only when the stream goes to a voice-over section that the stream stops. It happens EVERY time, not just occasionally.

Is there something I can do, or you can do, to fix this?

cheers
R567



Posted: Oct 5, 2020 - 1:10pm



 jarro wrote:
Everything should be back in sync now.  thanks.

 R567 wrote:
The player I use gets cover art for the Main Mix from https://api.radioparadise.com/...
This worked until a few days ago, when this URL started to show the next track to be played instead of the current one. World stream has the same problem.

Is there a reason for this, or is it an error?

 

Wow! That's what I call good service - both technical and musical. Thanks.
 


a_geek

a_geek Avatar



Posted: Oct 5, 2020 - 1:08pm



 jarro wrote:
Regarding the wikipedia  images,  that behaviour will vary by artist.  As over the years wikipedia has changed their layouts.
Our link is at the bottom of the section.  ( more from wikipedia )  it should give more consistent behaviour.   

There is a quick way to switch back and forth between the site and player.
From the player just click the logo in the top left.

 

I tried that at first, but somehow, it didn't work. Now it does - maybe it doesn't work when I want to have one tab with the player, and one tab with the site. Thanks for the quick answer!
jarro

jarro Avatar

Location: #guads
Gender: Male


Posted: Oct 5, 2020 - 12:07pm

Everything should be back in sync now.  thanks.

 R567 wrote:
The player I use gets cover art for the Main Mix from https://api.radioparadise.com/...
This worked until a few days ago, when this URL started to show the next track to be played instead of the current one. World stream has the same problem.

Is there a reason for this, or is it an error?

 


jarro

jarro Avatar

Location: #guads
Gender: Male


Posted: Oct 5, 2020 - 11:08am

Regarding the wikipedia  images,  that behaviour will vary by artist.  As over the years wikipedia has changed their layouts.
Our link is at the bottom of the section.  ( more from wikipedia )  it should give more consistent behaviour.   

There is a quick way to switch back and forth between the site and player.
From the player just click the logo in the top left.

 a_geek wrote:
Since a few days, the image links to Wikipedia, usually pictures of the artists, don't work the way they used to. It would be great if the old way, probably with hard-coded 'https' protocol, were re-introduced, but for some odd reason, I only get src="//upload..." instead of "src="https://upload..." these days.

Also, it's difficult to go to the homepage from the player. The browser keeps coming back to the player if I just enter the domain name in my location bar. The only way I could get to this page was to enter an invalid path prefix, which then redirected me to .../home.
 


R567



Posted: Oct 5, 2020 - 10:25am

The player I use gets cover art for the Main Mix from https://api.radioparadise.com/...
This worked until a few days ago, when this URL started to show the next track to be played instead of the current one. World stream has the same problem.

Is there a reason for this, or is it an error?

a_geek

a_geek Avatar



Posted: Oct 5, 2020 - 9:37am

Since a few days, the image links to Wikipedia, usually pictures of the artists, don't work the way they used to. It would be great if the old way, probably with hard-coded 'https' protocol, were re-introduced, but for some odd reason, I only get src="//upload..." instead of "src="https://upload..." these days.

Also, it's difficult to go to the homepage from the player. The browser keeps coming back to the player if I just enter the domain name in my location bar. The only way I could get to this page was to enter an invalid path prefix, which then redirected me to .../home.
dmp52nyf

dmp52nyf Avatar



Posted: Oct 4, 2020 - 10:08am

Same here in UK, all gone belly up. Alexa not working continuous loop of 3 or 4 songs or complete silence. Also running a Radio Paradise plugin on Volumio (Raspberry Pi3) plays Flac but show metadata for tracks that are completely different, not even ones that are recent. Web Player seems OK though. Had same issue a couple of months ago, then out of the blue it was fixed. And, of course can't get RP on Tune-in any more. It sucks!!


 jarro wrote:
Not much else you can try,  just wondering model and generation it is if you know.    Trying to figure out which ones are having issues.  

 bencat wrote:
I have lost the Radio Paradise stream through the Amazon / Alexa Skill . Although the Echo device seems to connect and says Welcome to Radio Paradise there is then silence and no music stream starts .
 
I have tried disabling and then enabling the Skill both on the device by asking it and also on the Alexa App and then linking the device to my RP account . Still the same . I have also done a complete Echo device reset to default and a full set up of the device again but still there is no response just the Welcome to Radio Paradise and no music stream .
 
It was possible some time to use Tunein but that now will not allow any US station to play in the UK so RP has been removed from the Tunein App .
 
Anyone any ideas ?
 
Andrew
 


 


jarro

jarro Avatar

Location: #guads
Gender: Male


Posted: Oct 1, 2020 - 5:52am

Not much else you can try,  just wondering model and generation it is if you know.    Trying to figure out which ones are having issues.  

 bencat wrote:
I have lost the Radio Paradise stream through the Amazon / Alexa Skill . Although the Echo device seems to connect and says Welcome to Radio Paradise there is then silence and no music stream starts .
 
I have tried disabling and then enabling the Skill both on the device by asking it and also on the Alexa App and then linking the device to my RP account . Still the same . I have also done a complete Echo device reset to default and a full set up of the device again but still there is no response just the Welcome to Radio Paradise and no music stream .
 
It was possible some time to use Tunein but that now will not allow any US station to play in the UK so RP has been removed from the Tunein App .
 
Anyone any ideas ?
 
Andrew
 


bencat

bencat Avatar



Posted: Oct 1, 2020 - 3:29am

I have lost the Radio Paradise stream through the Amazon / Alexa Skill . Although the Echo device seems to connect and says Welcome to Radio Paradise there is then silence and no music stream starts .
 
I have tried disabling and then enabling the Skill both on the device by asking it and also on the Alexa App and then linking the device to my RP account . Still the same . I have also done a complete Echo device reset to default and a full set up of the device again but still there is no response just the Welcome to Radio Paradise and no music stream .
 
It was possible some time to use Tunein but that now will not allow any US station to play in the UK so RP has been removed from the Tunein App .
 
Anyone any ideas ?
 
Andrew
Page: 1, 2, 3 ... 766, 767, 768  Next